ALE 32 %
  • Ctek M25 Marine akkulaturi
  • Ctek M25 Marine akkulaturi
  • Ctek M25 Marine akkulaturi

Ctek M25 Marine akkulaturi

Tuotekoodi: 1063

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 289,00 28900 425,00 € 42500
Määrä: kpl

Tiedostot

Uudistettu Ctek M25 on laturi, jota suosittelemme veneille, joissa on suuret akkupankit. Laturissa on vaihtoehtoinen 4 metriä pitkä kaapeli ja lämpötila-anturi, jotta lataaminen olisi optimaalista lämpötilasta riippumatta. Tämä tekee pysyvistä asennuksista erityisen joustavia. M325 on täysin automaattinen kahdeksanvaiheinen laturi, joka syöttää 25 A:n virtaa 40–500 Ah:n akuille.

M300 analysoi, pystyykö akku vastaanottamaan ja ylläpitämään latauksen, poistaa haitalliset sulfaattikiteet, lataa tehokkaasti ja siirtyy automaattisesti turvalliseen ylläpitolataukseen, kun akku on ladattu täyteen.

Käytännöllinen kunnostustila kunnostaa akun syväpurkautumisjaksojen jälkeen, joita voi sattua pitkän merellä vietetyn päivän jälkeen. Jos haluat nukkua yön veneessä, voit vaihtaa latauksen hiljaiseen yötilaan.

IP44-luokitus tarkoittaa, että M25 on hyväksytty ulkokäyttöön. Laturi ei synnytä haitallisia galvaanisia virtoja, ei tuota jännitteitä, jotka voisivat vahingoittaa aluksen elektronisia laitteita ja se on suunniteltu tarjoamaan turvallista latausta: se on kipinöimätön, suojattu väärää napaisuutta vastaan ja oikosulkusuojattu. M25:ssa on viiden vuoden takuu.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.