Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot 01.10.2016 alkaen

Nettiosa on Edustusliike J. Oinosen verkkokauppa autotarvikkeille ja varaosille. Yritys on harjoittanut tukku- ja vähittäiskauppaa jo vuodesta 1994. Valikoimassamme on löytyy tarvittaessa kaikki varaosat kaikkiin automerkkeihin. Alla kuvatut toimitusehdot koskevat toimituksia Suomeen. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Jokaisesta tilauksesta lähetetään automaattisesti tilausvahvistus ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos tilausvahvistus puuttuu niin ota aina yhteys Nettiosaan.

Ennen varaosan asennusta tarkista pakkauksesta tuotenumero ja sopivuus autoosi. Vertaile uutta ja vanhaa osaa. Mikäli havaitset uuden osan poikkeavan mitoiltaan tai muodoiltaan vanhasta osasta niin uutta osaa ei saa asentaa. Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä myyjään.
 

Toimituskulut

Toimituskulut vaihtelevat tuotteiden, maksutavan ja toimituskohteen mukaan.

Verkkomaksulla, tilisiirrolla tai luottokortilla alle 80 € tilauksen toimituskulut lähimpään postitoimipaikkaan ovat 4,90 €.  Posti- tai bussiennakolla lisämaksu on 5 €. Postipaketti 14 perille sopii yrityksille joissa ollaan virka-aikaan paikalla. Palvelu posti 14 maksaa 9,50 € ja siitä ei tule ennakkoilmoitusta toimitusajasta.

ILMAINEN TOIMITUS yli 80 € tilauksille jotka on maksettu verkkomaksulla

Maksutavat

Suoritetaan hakua

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna.

--------------------

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

 

Verkkomaksupainikkeet

Pankkien verkkomaksupainikeet ohjaavat maksutapahtuman suoraan pankkien omille verkkosivulle, joissa hyväksyt ostoksen veloituksen omilla pankkitunnuksilla. Maksutapahtuma on SSL-salattu. 
 

Visa, Visa Electron, Mastercard

Mikäli haluat maksaa luottokortilla , Edustusliike J. Oinonen toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Edustusliike J. Oinonen vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Paytrail:lle.
 

Postiennakko/Bussiennakko
Maksat tuotteen ja toimituskulut asiamiehelle toimipaikkaan, kun noudat paketin.

Lasku
Lasku mahdollista vain ennestään tunnetuille yrityksille, kunnille ja valtion laitoksille. Nettiosa pidättää oikeuden päättää tilaajan luottokelpoisuus. Tiedustele laskutusta 044-596 2155 tai sähköpostilla info@nettiosa.com. Tarkistamme aina luottotiedot.

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.
Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!
 

Käteinen

Etukäteen sovittu nouto voidaan maksaa käteisellä. Tavaran haku mahdollista pääasiassa arkisin klo 9-16. Nouto mahdollista myös muina aikoina erikseen sovittaessa.

Toimitustavat

Pääsääntöisesti paketit toimitetaan lähimpään postin tai matkahuollon toimipaikkaan. Keskimääräinen toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää.
Nyt myos monet K-ryhmän kaupat ja R-kioskit toimivat Matkahuollon kuljettamien pakettien noutopisteinä (pl. yli 120 cm pitkät paketit ). Toimipisteitä on Suomessa lähes 1200. Lähimmän noutopisteen voit hakea sivuilta http://map.matkahuolto.fi/map24mh/tphaku Voit valita lähimmän noutopisteen jos tilausta tehtäessä annetuista vaihtoehdoista. Avaamattomilla ja käyttämättömillä tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivänpalautusoikeus.

Palautukset

Avaamattomilla ja käyttämättömillä tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus ja ilmainen palautus.

1.    Ota meihin yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla sopiaksesi palautuksesta.

2.    Varmista, että kaikki osat ja laput ovat tallella ja pakattu hyvin oikeille paikoilleen.

3.    Paketoi tuotepakkaus aina erikseen esim. samaan pakettiin jossa olemme tuotteen sinulle lähettäneet. Myös muu pahvilaatikko tms. käy, kunhan tuote on pakattu niin, ettei se pääse vaurioitumaan kuljetuksen aikana.

4.    Laita pakettiin sisälle kopio saamastasi kuitista ja lappu, jossa käy ilmi tuotepalautuksen syy. Jos haluat palauttaa tuotteen ja saada rahasi takaisin liitä mukaan myös tilinumerosi.

5.    Postissa/Matkahuollossa lähetä paketti ASIAKASPALAUTUKSENA (vastaanottajana Nettiosa.com / Edustusliike J. Oinonen), niin lähettäminen on sinulle ilmaista.

6.    Olet vastuussa lähetyksestä siihen asti kunnes se saapu meille

Yhteystiedot

Edustusliike J. Oinonen
Huunankaarto 8 B 7
12400 TERVAKOSKI
044-596 2155 GSM
LY 1065461-4

info@nettiosa.com

Turvallisuustiedote

Verkkokaupan maksutavat on toteutettu siten, että Edustusliike J. Oinonen ei saa selville käyttäjän tilitietoja eikä luottokortin tietoja. Luottokorttimaksutapahtuma on SSL-suojattu. Tilaamisen yhteydessä asiakkaalta kysytään vain tilauksen toimittamisen kannalta välttämättömät yhteystiedot ja näitä tietoja ei luovuteta yrityksen ulkopuolelle.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Edustusliike J. Oinonen sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.