Bene keskuslukituksen kauko-ohjain

Tuotekoodi: 5537

Hinta: 29,90 2990
Määrä: kpl

Tiedostot

Yksinkertainen ja edullinen kauko-ohjain keskuslukitukseen. Simppeli ja pieni ohjain (2 kpl) mahtuu hyvin taskuun. Lukitus tai avaus vilkuttaa valoja. Kantama noin 50 m. Kytkentäohjeet ja piirrokset englannin kieliset. Auton oma keskuslukitus täytyy toimia myös apumiehen puolelta.
Arvostele tämä tuote

21.07.2022 - Janne

Uusi kauko-ohjain malli.
Kolmella napilla, saa ohjattua melkein mitä vaan.
Pieni keskusyksikkö ja selkeät(englaniksi) ohjeet.

12.06.2021 - Tommi

Toimiva setti kohtuulliseen hintaan. Ohjeet on selkeät kunhan ymmärtää esim. autosähköstä hieman. Todennäköisesti käytät enemmän aikaa oikeiden johtojen etsimisessä auton päästä.

lisäpisteet nettiosan nopeista vastauksista ja hyvästä asiakaspalvelusta. Suosittelen.

30.09.2018 - Jokke

Olisi hyvä saada sellainen kytkentä kaavio jossa lukisi joka johdossa mihin ne pitää kytkeä. Tuo mukana tuleva ohje on englannin kielinen joten se ei paljon auta jos ei osaa Englantia.

24.09.2018 - Jokke

Ei kai noita kaikkia johtoja tarvitse kytkeä? Sehän toimii mielestäni kun kytkee kuljettajan puoleiseen oven lukon moottorin johdot ja valoihin jos haluaa niiden välkähtävän suljettaessa ja avatessa keskuslukituksen

12.11.2016 - Rile

Laite on erinomainen, kaikki toimii hyvin kuvatusti. Helppo asentaa mukana tulevien ohjeiden mukaan, kunhan etsii johdot omasta autosta. Itse asensin suoraan sisällä olevaan keskuslukituskatkaisijassa oleviin johtoihin eli impulssit ja maat löydettyä tinaus sekä maa ja virta erikseen, ja käyttöön.!